Bogdanoviću srpski NBA derbi: Bogi rešetao Šarlot, Micić i Pokuševski solidni!

24.03.2024

08:20

0

Atlanta bez većih problema savladala ubedljivo Hornetse sa 132:91

Bogdanoviću srpski NBA derbi: Bogi rešetao Šarlot, Micić i Pokuševski solidni!
Copyright Profimedia

Košarkaši Atlante u srpskom derbiju pobedili su Šarlot sa 132:91, a među našim igračima najbolji je bio Bogdan Bogdanović.

Kapiten Orlova je meč završio sa 12 poena, uz tri skoka, i sedam asistencija, dok su ostala naša dva reprezentativca u poraženom timu bili solidni.

Vasilije Micić je za 29 minuta na parketu ubacio osam poena, uhvatio tri skoka i podelio šest asistencija šutirajući tri od 10 iz igre.

Aleksej Pokuševski dobio je 24 minuta igre, koje je iskoristio da ubaci devet poena, uhvati pet skokova, podeli četiri asistencije i ukrade dve lopte, šutirajući dva od četiri iz igre.

Rezultatski egal je bio tokom prve i do polovine druge četvrtine, a onda je Atlanta serijom poena brzo stekla dvocifrenu prednost koja je do poluvremena narasla na velikih plus 21.

Šarlot je pokušao da uzvrati, nizom dobrih napada smanjili su zaostatak na minus 10, ali je to sve što je gostujuća ekipa pokazala.

Atlanta je brzom serijom vratila prednost sa poluvremena, a potom je nastavila da je povećava do samog kraja meča, pa su tako utakmicu završili sa maksimalnim 41 poenom više od rivala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike