Zvezda čeka PAO, Delije zovu! Dočekujemo "zastraneli" deo grčkog naroda!

20.03.2024

06:48

0

Autor: D. N.

Crveno-beli nemaju šanse za plej-in, ali "svaki navijač sada treba da prepozna trenutak"

Zvezda čeka PAO, Delije zovu! Dočekujemo "zastraneli" deo grčkog naroda!
"Delije" u Areni - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras (20.00) ekipu Panatinaikosa u utakmici 30. kola Evrolige. Poznato je da su najvatreniji navijači crveno-belih u odličnim odnosima sa pristalicama Olimpijakosa. Pa je jasno da se navijači atinskih "zelenih" shvataju kao "neprijatelji".

U skladu sa tim, izdato je i saopštenje.

- Dočekujemo Panatinaikos, "zastraneli" deo grčkog naroda, koji iz samo njima znanih razloga ima braću koju ima (navijači Dinama prim. aut). Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se, jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa! Veći poziv od toga ne treba.

Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone! Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub - stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Podsetimo, crveno-beli će do kraja ove sezone elitnog takmičenja odigrati pet mečeva, a od toga tri u Beogradu. Za dva dana, takođe u Beogradu će igrati sa Virtusom u 31. kolu Evrolige. Crvena zvezda će u 33. kolu Evrolige četvrtog aprila dočekati Olimpijakos.

Ekipa Janisa Sferopulosa se nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 19 poraza. Panatinaikos je četvrti sa učinkom 18-11.

- Igramo sa Panatinaikosom, timom koji ima kvalitet i koji je na dobroj poziciji. Mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi - kazao je grčki trener.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike