Bivši igrač Partizana mogao da strada zbog košarke! Rekao sam sebi: "Mislim da sam gotov!"

07.03.2024

09:58

0

Autor: A. S.

Imao je sreće!

Bivši igrač Partizana mogao da strada zbog košarke! Rekao sam sebi: "Mislim da sam gotov!"
Kodi Miler-Mekintajer - Copyright MN Press

Kodi Miler-Mekintajer imao je interesantan košarkaški put kada je stigao u Partizan i nakon jedne sezone mogao da se pohvali da je ponovo na radaru najuglednijih klubova. 

Tada se odlučio za francuski Burž, a danas blista u Baskoniji.

Sjajni plejmejker nije uvek blistao i nije u karijeri i životu imao samo dobre trenutke. O tome je govorio za Basket news i otkrio u kom trenutku je želeo da završi karijeru.

Naime, reč je prethodnoj sezoni, kada je nastupao u Turskoj i nosio dres Gazijantepa.

- Prilično dobro smo se nosili, dok smo bili u našem gradu. Ali onda nas je pogodio zemljotres. Nakon što je zemljotres pogodio i preselili smo se u Istanbul, nismo mogli da pobedimo ni na jednoj utakmici. Svi su bili mentalno iscrpljeni i frustrirani. Ljudi u timu su se borili s gubitkom voljenih - rekao je Kodi u podkastu "Urbonus".

Priznao je bivši igrač Partizana da ge je sve to pogodilo i na ličnom nivou.

- Sve me je to pogodilo kao: "Čuj, doslovno sam mogao da izgubim život zbog košarke." I nije to situacija u kojoj želim da budem. Dakle, šta zapravo radim ovde? Šta ako sam bio u Gazijantepu u pogrešnom delu grada? Izgubio bih život u situaciji u kojoj nisam bio srećan. Rekao sam sebi: "Mislim da sam gotov." Trebalo je da uzmem godinu dana odmora najmanje. Treba da odmorim malo od stresa nad kojim sam bio izložen. Nisi okružen voljenima i znate kakva je košarka ovde. Ubitačna je - naveo je on.

Srećom po ljude koji prate košarku, nije se penzionisao, već pronašao mir i sreću u Španiji, gde je nedavno i oborio rekord po broju asistencija na jednom meču Evrolige.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike