Raduljica napravio mini šou u Grčkoj! Zakucavanje, pozdrav publici, pa isključenje! (VIDEO)

04.03.2024

20:57

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji srpski reprezentativac imao veliku ulogu u trijumfu Marusija nad Apolonom, ali je pre ostalih morao u svlačionicu

Raduljica napravio mini šou u Grčkoj! Zakucavanje, pozdrav publici, pa isključenje! (VIDEO)
Miroslav Raduljica - Copyright Printscreen/Twitter/Eurohoopsnet

Nije se prošle sezone Miroslav Raduljica proslavio u dresu Crvene zvezde, ali je večeras pokazao da još u njegovim rukama i nogama i te kako ima materijala za igranje košarke na profesionalnom nivou.

Posle epizode za zaborav u crveno-belom dresu nekadašnji reprezentativac Srbije sreću je pronašao u Marusiju, koji je u ponedeljak uveče vodio do izuzetno važne pobede protiv jednog od direktnih rivala u borbi za opstanak u elitnom rangu grčke košarke.

Raduljica je u trijumfu protiv Apolona učestvovao sa 17 poena i 12 skokova i bio je najzaslužniji za prvi trijumf Marusija posle pet uzastopnih neuspeha.

Ipak, iskusni srpski centar u svlačionicu je morao pre ostalih aketra meča, jer je na tri minuta pre kraja zaradio drugu tehničku, ujedno i isključujuću, grešku, pošto je posle zakucavanja kojim je overio trijumf svog tima imao poruku za nekoga u publici.

Pomalo i nesvojstveno srpskom centru, nekadašnji košarkaš FMP-a i Partizana je i prilikom izlaska sa parketa napravio mini šou, pošto je neposredno pred ulazak u tunel zastao i nekoliko trenutaka proveo mahajući tribinama Marusijeve dvorane.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike