Batler krivi Jovića za tuču, Srbin preti! Bolje bi mu bilo da plati i moju kaznu! (FOTO)

26.02.2024

10:23

0

Autor: A. S.

Loši momci

Batler krivi Jovića za tuču, Srbin preti! Bolje bi mu bilo da plati i moju kaznu! (FOTO)
Jović i Batler - Copyright Profimedia

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović, suspendovan je na jedan meč zbog učestvovanja u tuči na NBA utakmici. Nered se dogodio na susretu Majami Hita i Nju Orleansa, a srpski reprezentativac nije stajao po strani dok se opšti haos događao na parketu.

Ipak, kako je reč o scenama kojima nije mesto na sportskim terenima, usledile su oštre kazne, pa će tako Džimi Batler morati da plati 259.968 dolara, a Nikola 12,655 dolara.

Kako vlada sjajna atmosfera među ovom ekipom, a dvojica pomenutih košarkaša imaju i sjajan prijateljski odnos, ubrzo je usledio niz šala na društvenim mrežama.

Najpre je Batler okačio fotorgafiju na Instagramu uz poruku - Jović je kriv za sve, a potom je napravio i jednu "montažu" na kojoj su glave njih dvojice na posteru filma "Loši momci".

Jović se tada uključio i napisao:

printscreen/instagram/nikolajovicc
 

 

- Bolje bi mu bilo da plati moju kaznu.

Podsetimo, opšti haos je nastao nakon faula Kevina Lava, kada se koškanje, pretvorilo u tuču. Jović je u tim trenucima bio na klupi, ali je ubrzo uskočio na teren kako bi razdvajao igrače. Međutim, to po pravilima nije dozvoljeno, pa će morati da plati kaznu.

A pored novčane kazne, preskočiće i naredni duel protiv Sakramenta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike