Bogdan prebačen u prvu petorku, Atlanta prekinula loš niz! Hornetsi sa Vasom nova ekipa! (VIDEO)

26.02.2024

08:47

0

Autor: A. S.

Ne blista samo Jokić

Bogdan prebačen u prvu petorku, Atlanta prekinula loš niz! Hornetsi sa Vasom nova ekipa! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović - Copyright Tanjug/AP Photo/Hakim Wright Sr.

U noći između nedelje i ponedeljka, na NBA terenima, nije dominirao samo Nikola Jokić, već je pažnju sjajnom partijom skrenuo i kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović.

Pre susreta Atlante i Orlanda, stigla je vest da Trej Jang mora na operaciju, pa je Bogdan odmah prebačen u prvu petorku, a kapiten Srbije nije imao problema sa novom ulogom, pa je preuzeo odgovornosti i poveo Hokse do trijumfa - 109:92.

Bogdan je na terenu proveo 36 minuta i postigao 17 poena, uz pet skokova i tri asistencije. Efikasniji od  njega bio je samo Dižonte Marej sa 25 poena.

 

 

Tako je Atlanta prekinula niz od tri poraza i nastavila da juriša ka mestu koje vodi u plej-in, a gotovo da u narednih mesec i po dana nemaju prostora za grešku i loš dan.

Iako će u tom periodu biti bez prve zvezde tima, Bogdan se istakao kao pouzdana zamena i neko na koga ekipa može da se osloni kada se bude lomilo.

A pre meča, Bogdan je pokazao i da zna dobro da se zabavi.

 

A dobro ide i Hornetsima od kako su doveli Vasilija Micića. Srpski plej je sa novim timom vezao četiri trijumfa, pa je usledio jedan poraz od Voriorsa i onda nova pobeda noćas nad ekipom Portlanda sa 93:80.

Hornetse su do pobede vodili Nik Ričards sa 21 i Majlis Bridžis koji je postigao tri manje, dok je odličnu rolu imao i Vasilije Micić.

Srpski plejmejker je kao rezervista za 24 minuta na parketu upisao 11 poena, sedam asistencija i po dva skoka i ukradene lopte. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike