Jokić je čarobnjak, a ne ovi iz Vašingtona! Novim tripl-dablom ušao u istoriju NBA lige, samo su dve legende ispred njega! (FOTO)

23.02.2024

07:12

0

Autor: D. N.

Srpski centar je iz igre bio nepogrešiv, šutirao je 10/10

Jokić je čarobnjak, a ne ovi iz Vašingtona! Novim tripl-dablom ušao u istoriju NBA lige, samo su dve legende ispred njega! (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denvera su pobedili Vašington sa 20 poena razlike, rezultatom 130:110 i tako slavili posle tri uzastopna ranija poraza.

NBA šampion je imao protiv sebe pretposlednji tim Istoka, "čarobnjake", ali to nikako ne umanjuje učinak srpskog centra. Jokić je za 31 minut imao učinak od 21 poena, 19 skokova i 15 asistencija uz šut iz igre 10/10. To mu je bio 121. tripl-dabl u karijeri, ali to nije sve.

Najveća zvezda Denvera i najveći kandidat za MVP nagradu je postao tek treći igrač koji je došao do tripl-dabl učinka protiv svih timova protiv kojih je igrao u NBA ligi.

Pogledajte kako to izgleda pojedinačno.

Prestigao je Džejsona Kida, sada trenera Dalasa. Sada su ispred njega samo Rasel Vestbruk i Lebron Džejms. Legendardni dvojac je tripl-dabl upisao protiv svakog od 30 timova.

Naravno, da bi to uspelo Jokiću, morao bi da napusti Denver, ali što bi se reklo, on je uradio sve što je do njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike