Jokić objasnio šta je najvažnije u životu i šta nema cenu: Čuti nju kako se smeje, to je ono što volim!

20.02.2024

14:07

0

Autor: A. S.

Uvek i zauvek porodica na prvom mestu

Jokić objasnio šta je najvažnije u životu i šta nema cenu: Čuti nju kako se smeje, to je ono što volim!
Porodica Jokić - Copyright Profimedia

Nikola Jokić je u Denver stigao kao mladić. Tamo je odrastao, sazreo, oženio se, postao otac i šampion. I u momentima kada je strahovao da li će uspeti i u trenucima kada je podigao šampionsku titulu, uz njega je bila porodica.

Pre nekoliko dana je nastupao na Ol star vikendu, nakon koga je dao veliki intervju u kome je govorio o Denveru, porodici i konjima. Bio je to rođendanski intervju, pre nego što je su usledile čestitke za navršenih 29 godina.

Kako je priznao, zahvalan je zbog svega što se dešava, u kakvog je čoveka izrastao, kakav je tim u kome igra.

- Mislim da smo, reći ću, tihi divovi, ako to ima smisla. Moj život ide zaista uzbrdo, na ličnom planu ide uzbrdo, polako uzbrdo i za to sam zaista zahvalan. Moja žena, moje dete, cela moja porodica su zdravi i mislim da je to najvažnija stvar u životu, bukvalno. Ali čak i Denver Nagetsi, mi ne pravimo buku, znate, mi smo kao talas, jednostavno... Tihi divovi - rekao je Jokić, a potom govorio i o tome šta ga usrećuje:

- Moram reći da je to porodica i stvari koje radim van košarke, verovatno to. Čuti svoju ćerku kako se smeje kao luda, to je ono što volim. To je nešto što ne možeš kupiti. To je nešto čisto - rekao je NBA šampion.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike