Jokić na meti kritika! Jadno, bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje!

19.02.2024

12:22

0

Autor: A. S.

Ameri, da li znate koga i zašto ne volite?

Jokić na meti kritika! Jadno, bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Darron Cummings

Noćas je održan još jedan Ol star meč, a ekipa sa Istoka je upisala pobedu. Međutim, nakon sjajnog okršaja u kome je prvi put u istoriji jedna ekipa postigla preko 200 poena, uprkos porazu, dosta se govorilo o Nikoli Jokiću.

Kako je sam Ol star meč zabava i spektakl, Amerikanci su očekivali i od srpskog centra da upadne u tu priču. Ali, iako je nastupio šesti put u nizu, Nikola nije odstupao od svog tipičnog ponašanja, pa je tako izazvao i brojne kritike.

Naime, navijačima se ne dopada to što se Jokić ne uklapa i ne prihvata  taj cirkus koji Ol star predstavlja. Jokić je meč završio sa 13 poena, a veću zabavu napravio je pored terena dok se šalio sa Lukom Dončićem i razgovarao sa medijima, kojima je ovog puta bio na raspolaganju.

 

 

Pred meč između Istoka i Zapada, Nikola nije odavao utisak zainteresovanosti, što su mu Amerikanci zamerili, pa su na društvenim mrežama usledili i napadi.

- Ovo je tako jadno, čoveče! - glasio je jedan od komentara.

- Da li shvatate da je sport vrsta zabave, zar ne? Trebalo bi da budem uzbuđen što on igra, a on sam nije? Da, sigurno.

- Bolje da je otišao u Srbiju i čuvao konje - dodao je drugi navijač, dok se još jedan nadovezao:

- Ceo taj narativ 'ne želim da budem ovde' je malo preteran u ovom trenutku. Da nije hteo da bude ovde, vratio bi se u Srbiju i gledao konjske trke, sigurno je već dovoljno zaradio i niko ga ne tera da bude tu!

Sigurno da to nije Nikolina "šoljica čaja", ali je nakon meča istakao da se lepo zabavlja i da mu je bilo ugodno. Na kraju je dodao i da će se sada odmoriti sa svojom porodicom, za razliku od većinu igrača koji dane nakon Ol star meča provode u Meksiku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike