Jokić i Dončić se baš ludo zabavljaju! Pogledajte kako su se gurkali na terenu, a onda i kako je Srbin prekinuo konferenciju (VIDEO)

17.02.2024

18:44

0

Autor: D. N.

Zvezde Denvera i Dalasa očekuje dvovečernji program u Indijanapolisu, na Ol star vikendu

Jokić i Dončić se baš ludo zabavljaju! Pogledajte kako su se gurkali na terenu, a onda i kako je Srbin prekinuo konferenciju (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/BSphere

Ol star vikend je počeo, tako da je Indijanapolis trenutno centar sveta za ljubitelje NBA. Svoj meč su odigrale "Zvezdu u usponu".

U noći između subote i nedelje na programu su takmičenje u veštinama, šutiranje trojki i takmičenje u zakucavanju, dok je noć između nedelje i ponedeljka rezervisana za tradicionalni duel Istoka i Zapada.

U iščekivanju onog glavnog, u dobrom raspoloženju su Nikola Jokić i Luka Dončić, najveće zvezde svojih timova, Denvera i Dalasa.

Prvo su šutirali za tri poena, zatim se malo gurkali, pa je jasno da će meč dočekati u odličnom rasploženju.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Ali tu se zabava nije završila. Dok je Slovenac bio pred novinarima, Srbin se prikrao, malo ga polio vodom, a zatim izašao. Dončić je sve ispratio pogledom, u stilu "vratiću ti istom merom".

U timu Zapada će osim startera Jokića, Dončića, Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta i Šaj Gildžis Aleksandera biti i Stef Kari, Entoni Edvards, Kavaj Lenard, Karl Entoni Tauns, Entoni Dejvis, Devin Buker i Pol Džordž.

Kada je reč o Istoku, uz startere Janisa Adetokumba, Džoela Embida, Tajrisa Halibartona, Džejsona Tejtuma i Demijena Lilarda, igrati i Bam Adebajo, Paolo Bankero, Džejlen Braun, Džejlen Branson, Tajris Maksi, Donovan Mičel i Džulijus Rendl.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike