Besnog Jokića su jedva obuzdali! Pogledajte kako je krenuo ka sudiji, a ništa manje ljut nije bio ni trener Meloun (VIDEO)

15.02.2024

07:31

0

Autor: D. N.

Šampion je vezao novi poraz, pa je nervoza i očekivana

Besnog Jokića su jedva obuzdali! Pogledajte kako je krenuo ka sudiji, a ništa manje ljut nije bio ni trener Meloun (VIDEO)
Copyright Printscreen/X

Za samo četiri poena Sakramento je bio bolji od Denvera, tako da je šampion NBA lige upisao novi poraz, treći uzastopni. Pošto smo navikli da Nikola Jokić briljira, sinoćni učinak je bio znatno skromniji.

Za 39 minuta, upsiao je učinak od 15 poena, pet skokova i osam asistencija. Učinak iz igre bio je veoma skroman, samo 6/17, a za tri nije uspeo da pogodi nijednom iz čak šest pokušaja.

Sprski centar je sinoć bio vidno nervozan, pošto je ponovo bio na udaru protivničkih igrača. Tako je u jednom trenutku, tokom treće četvrtine krenuo na polaganje, ali nije dobio faul. Usledio je protest kod sudije tokom akcije, ali nije bilo promene odluke.

Veoma brzo, na drugoj strani, Jokiću je dosuđen prekršaj, pa je on protestovao što je rezultiralo tehničkom greškom. I tada je Srbin "proključao", izvukao zaštitnu gumu za zube i krenuo ka sudiji. Saigrači su ga obuzdavali, ali nije Jokić bio jedini koji je bio besan. Tu je bio i trener Majk Meloun, koji je takođe dobio tehničku grešku.

Ubrzo su se strasti smirile, a inače u ovim trenucima Denver je imao solidnu prednost, od 67:58. Kasnije su gosti preokrenuli, za novu pobedu nad istim rivalom u samo nekoliko dana.

Možete i da pogledate kako je sve izgledalo.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike