Žarko Paspalj hitno primljen u bolnicu! Zna se i u kakvom je stanju sada!

12.02.2024

21:05

0

Autor: 24sedam

I ranije je imao srčanih problema

Žarko Paspalj hitno primljen u bolnicu! Zna se i u kakvom je stanju sada!
20181124npPaspalj07 - Copyright MN Press

Košarkaška legenda i trofejni reprezentativac nekadašnje Jugoslavije, Žarko Paspalj hitno je hospitalizovan. Ali kako Sportal još saznaje. sada je stanje stabilno.

Kako se dalje navodi, proslavljeni košarkaš je tokom dana primljen bolnicu, i srećom, lekari su uspeli da stabilizuju njegovo stanje i sada je dobro.

Još se ne zna tačno šta je uzrokovalo problem, ali najverovatnije  je aritmija, pošto je poznati košarkaš već imao problema sa srcem.

Podsetimo, Paspalj je 2001. prve godine pretrpeo je infarkt dok je sa prijateljima igrao mali fudbal. Takođe, pre dve godine imao je sličnih problema.

Tokom karijere je osim za Partizan igrao i za San Antonio, a nosio je i dresove grčkih klubova, kao što su Olimpijakos, Panatinaikos, Panionios i Aris iz Soluna. Bio je i član francuskog Pariza, kao i Virtusa.

Sa reprezentacijom Jugoslavije je na Olimpijskim igrama osvojio dva srebra, 1988. u Seulu i 1996. u Atlanti. Zlatnu medalju je osvajao na Evropskim prvenstvima 1989, 1991. i 1995. godine, kao i na Svetskom prvenstvu u Argentini 1990.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike