Partizan ubedljivo slavio, a Obradović se prvo njih dotakao! Kad god smo došli ovde, uvek su nas lepo dočekali!

11.02.2024

19:42

0

Autor: A. S.

Velike zasluge za pobedu idu i navijačima

Partizan ubedljivo slavio, a Obradović se prvo njih dotakao! Kad god smo došli ovde, uvek su nas lepo dočekali!
Željko Obradović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana večeras su upisali ubedljivu pobedu na gostovanju ekipi Igokee u Laktašima, 52:98. Crno-beli su u meču 20. kola ABA lige prekinuli niz poraza, pa se sada sa 14 pobeda nalaze na deobi trećeg mesta na tabeli sa Cedevita Olimpijom.

Diktirao je tempo Partizan u ovom susretu i mroao je tako, s obzirom da su u regionalnoj i Evroligi nanizali pet poraza. Igokea je otpor pružila u prvom kvartalu, a već na poluvremenu bilo je jasno da se pitanje pobednika ne postavlja.

Nakon meča, na konferenciji za medije, Željko Obradović je istakao da je zadovoljan igrom svog tima pred Kup Radivoja Koraća, koji će se igrati sledeće nedelje.

- Prvo da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili ovde u Laktašima, na dočeku ekipe sinoć i večeras na fantastičnom ambijentu. Mislim da smo odigrali veoma koncentrisano, druga četvrtina je bila izvanredna i u tom stilu smo nastavili - rekao je Obradović, pa se dotakao rivala:

- Igokea je drugačiji tim nego u prvom delu. Napravili su mnogo dobrih stvari. Hvala im na gostoprimstvu, kad god smo došli ovde dočekali su nas na izvanredan način i hvala im na svemu.

Crno-beli Kup Radivoja Koraća otvaraju u četvrtak, kada će im rival biti debitant, ekipa Hercegovca iz Gajdobre.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike