Partizan želi da produži saradnju sa Obradovićem! Mijailović rasterao sve dileme i umirio navijače

09.02.2024

20:32

0

Autor: P.K.

Mnogi su se zabrinuli u četvrtak uveče

Partizan želi da produži saradnju sa Obradovićem! Mijailović rasterao sve dileme i umirio navijače
Mijailović i Obradović, arhiva - Copyright MN Press

Navijači košarkaškog kluba Partizan uzburkali su se nakon utakmice u četvrtak protiv Bajerna. Bio je to peti uzastopni poraz, jasno je da je klub u rezultatskoj krizi, ali mnoge su vrlo zabrinule reči Željka Obradovića da nekada dođe trenutak da se čovek zapita šta dalje.

Mnogi su se zabrinuli da te reči ne znače da razmišlja da ode ili da ga neko smeni. Dok se temperatura dizala, predsednik Ostoja Mijailović je javno objavio da svi u klubu imaju njegovu čvrstu podršku i da osim rezultatske krize – klub funkcioniše normalno po svim pitanjima.

Mijailović je potom na gostovanju TV Prva govorio i o produžetku saradnje sa Obradovićem, kome ugovor ističe ovog leta.

- Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada su novac i budžet u pitanju.

Nedavno je i delegacija Evrolige bila u Beogradu, što je navelo deo medija da nagađaju o eventualnoj A licenci.

- Imali smo sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo - objasnio je Mijailović.

Partizan u nedelju igra u gostima protiv Igokee, pa onda sledi Kup Radivoja Koraća.

- Želim da pošaljem poruku, pre svega našim, a onda i drugima, da to bude praznik košarke i da se smanje tenzije. Neka pobedi bolji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike