Avramović svestan situacije u Partizanu: Moramo da se trgnemo - Bajern da se pobedi! (VIDEO)

07.02.2024

13:33

0

Bek crno-belih smatra da u meču sa Bavarcima moraju da igraju dosta agresivnije u oba pravca

Avramović svestan situacije u Partizanu: Moramo da se trgnemo - Bajern da se pobedi! (VIDEO)
Aleksa Avramović i Džejms Naneli - Copyright MN Press

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović istakao je pred duel sa Bajernom, da je ekipi potrebno da se vrati samopouzdanje, koje je u poslednjim mečevima ozbiljno poljuljano.

- Dodatna motivacija nam ne treba, jer ćemo maksimalno motivisano izaći na duel protiv Bajerna. Imali smo četiri vezana izgubljena meča, pogotovo nas je poraz od Splita poremetio. Znamo koliko nam znači uspeh ove sezone, tako da će nam duel sa Bajrenom biti izuzetno važan ka našem krajnjem cilju - poručio je Aleksa.

Bek crno-belih svestan je da moraju totalno drugačije da uđu u okršaj sa Bajernom, ako žele da stignu do 13. trijumfa u Evroligi. 

- Definitivno agresivno u oba pravca, kako u napadu, tako u odbrani. Moramo da verujem u naš tim, bitno je samopouzdanje, da svi verujemo jedan u drugog. Ne kažem da to do sada nije bilo, ali moramo da podignemo na viši nivo.

Aleksa Avramović se osvrnuo i na to da su u poslednje vreme gubili utakmice na jednu loptu.

- Prošlo sezonske utakmice koje su bile na klackalicu smo dobijali, sada kao da nam beže iz ruke. Ne znam Mega, Igoeka, Zvezdu, koju smo stigli, ali nismo mogli da totalno preokrenemo. Nemam objašenjenje, mnogo puta smo loše ulazili u utakmicu, i onda juriš prednost, vratimo se, ali da bi došli do egala, onda se izmorimo - zaključio je Avramović. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike