Derbi nas je otreznio! Avramović i Panter optimisti pred gostovanje u Monaku: Već smo ih pobeđivali!

30.01.2024

23:58

0

Autor: A. Š.

Iskusni bekovi Partizana veruju da crno-beli mogu do brejka na Azurnoj obali

Derbi nas je otreznio! Avramović i Panter optimisti pred gostovanje u Monaku: Već smo ih pobeđivali!
Kevin Panter i Aleksa Avramović - Copyright Profimedia

Pred košarkašima Partizana je, potencijalno, jedna od najvažnijih utakmica u borbi za mesto u plej-ofu Evrolige. Mnogo više crno-beli mogu da dobiju nego da izgube u Monaku, gde bi u sredu (19.00) eventualnim trijumfom mogli da naprave ogroman korak ka doigravanju elitnog takmičenja za odlazak na Fajnal foru.

Svesni su toga u ekipi Željka Obradović, posebno kapiten Kevin Panter, koji sa Azurne obale poručuje da se on i saigrači osećaju dobro uoči meča sa ekipom Saše Obradovića.

- Sećam se kako je bilo prošli put u Monaku, sećam se i trojke, ali nema potrebe da sada pričamo previše o tome. Znamo da su dobar tim, znamo i da su ispred nas na tabeli sa samo jednom pobedom. Spremni smo za meč što je najbitnije – kazao je Panter.

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović bio je nešto opširniji od kapitena.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Monaka, jedne fantastične ekipe, koja zna da igra napad. Imaju dobre individualce, koji lako mogu da dođu do svojih pozicija iz kojih mogu da poentiraju, na raznorazne načine – kazao je Avramović, pa dodao na čemu crno-beli grade optimizam pred sutrašnji duel:

- Već smo ih dobili u prvom delu, i prošle godine smo ih pobedili takođe dva puta. Znamo da sa ovom pobedom pravimo značajan korak ka tom plej-of mestu, i znamo koliko nas je otreznila ova utakmica protiv Crvene zvezde, gde smo pokazali pravu borbu i karakter u tom drugom poluvremenu. Igrali smo disciplinovanu košarku, i nismo se predavali do samog kraja, imali smo i šut za pobedu.

Svestan je Aleksa i gde bi mogao potencijalno da leži najveći problem Valjka u Kneževini.

- Mislim da ćemo sutra izaći mnogo čvršće na teren, i nećemo dopustiti tu inicijalnu prednost koja je u nekim poslednjim utakmicama bila na strani protivnika, nego ćemo probati jako od starta – kazao je Aleksa Avramović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike