Petković posle napada u priču uključio i Bjeličinog kuma Lešića! Usledila je kontra: To su gluposti, zašto spominje mene i moju suprugu?!

06.02.2024

13:34

0

Autor: D. N.

Posle skandaloznog sukoba, priča je nastavljena saopštenjima i optužbama

Petković posle napada u priču uključio i Bjeličinog kuma Lešića! Usledila je kontra: To su gluposti, zašto spominje mene i moju suprugu?!
Nemanja Bjelica i Savo Lešić - Copyright MN Press

Priča o sukobu Nemanje Bjelice i Nikole Petkovića dobila je jutros novu "epizodu". Nekadašnji fudbaler se oglasio i između ostalog rekao sledeće:

- Oni se ne razvode zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića - bile su reči Petkovića, a onda je usledio odgovor Lešića.

Tačnije, negiranje svega rečenog.

- Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo od vas prvi put čujem za tako nešto. Ne znam stvarno odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su takve gluposti i neistine. Bože sačuvaj! Priča da Nemanja i ja nismo dobri, tu nema jedne jedine reči istine.

Ali stvarno, Bože sačuvaj. Ja i dalje ne verujem šta sam čuo i pročitao. Moraću da popričam sa Petkovićem da mi objasni odakle mu potreba da moju porodicu spominje takvim neistinama. Ne znam šta bih vam više rekao, kad nemam o čemu da pričam jer to nije istina - rekao je Lešić za Republiku.

Podsetimo, Petković je napao Bjelicu u jednoj beogradskoj igraonici, vređao ga i pretio makazama. Kasnije je priveden, ali i naknadno pušten iz pritvora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike