N. B. je lažna žrtva svojih reči i dela, lično on napada! Petković se oglasio nakon slučaja sa Bjelicom!

06.02.2024

08:12

0

Autor: 24sedam

A u čitavu situaciju, dvojica sportista su uplela i suprugu

N. B. je lažna žrtva svojih reči i dela, lično on napada! Petković se oglasio nakon slučaja sa Bjelicom!
Nikola Petković - Copyright MN Press

Skandalozne vesti juče su osvanule u medijima, srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu, napao je bivši fudbaler Nikole Petković i to u jednog igraonici za decu u Beogradu.

Obelodanjeni su snimci sa lice mesta, na kojima se može videti da je čak Petković u jednom trenutku uzeo makaze sa šanka, srećom brzo ih je i ostavio.

Fudbaler je u međuvremenu bio na saslušanju, a nakon što je dao izjavu, pušten da se brani sa slobode.

Povodom čitavog slučaja, Petković se obratio javnosti:

- Obraćam se povodom lazi koje su pisane predhodnog dana. ali nikome ne zamerama jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N.B. nije napadnut, već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene, a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnoštvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova - rekao je Petković, prenosi Informer, a potom istakao:

- N.B. se ne razvodi zbog mene, već zbog toga što je BIO U EMOTIVNOJ VEZI SA SVOJOM KUMOM MAJOM LEŠIĆ, ŽENOM SVOG NAJBOLJEG DRUGA I KUMA SAVE LEŠIĆA. Inače, Maja Lešić je bila najbolja drugarice bivše žene N.B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N.B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavali, tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N.B. je jedna divna majka i žena, maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece, dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu.Dalje ne bi komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda zenu svog kuma i najboljeg druga.

Potom se nekadašnji fudbaler fokusirao na sam događaj u igraonici, i razvoj situacije nakon incidenta.

- Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici, kao ni on, ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve što je rekao je laž, a da ja budem zadržan u protvoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali, ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima.

Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti. Nadam se da se posle ovoga više neću morati oglašavati, a vi se bavite Nemanjom, Majom i Savom, a ne nečijim lažima! - rekao je Petković u razgovoru za Informer.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike