Predsednik Partizana direktno s navijačima u Bolonji: Pili pivo, a Mijailović im pričao o udarima na klub! (VIDEO)

02.02.2024

16:01

0

Autor: G. F.

Predsednik crno-belih podsetio kako je 2017. godine klub bio zreo za gašenje

Predsednik Partizana direktno s navijačima u Bolonji: Pili pivo, a Mijailović im pričao o udarima na klub! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/Ostoja1945

Partizan gostuje Virtusu u Bolonji. Košarkaški grad i košarkaški navijači su uvek bili dobar par. "Grobari" su se stuštili u Italiju, a među njima je bio i predsednik Ostoja Mijailović.

On je sa svima pričao direktno, licem u lice, svi su bili dobro raspoloženi u iščekivanju meča, ali nezaobilazna tema su bili i direktni i indirektni udari na klub. 

Mijailović je podelio kratak snimak i svoj komentar:

Presrećan sam što sam bio u prilici da se danas družim sa vama i platim to pivo 😉 Vi ste najveće bogatstvo Partizana! Velika podrška za naše momke! Do pobede večeras! 💪 🖤 🤍

A kada su u pitanju napadi na klub, poslednji slučaj je priča o Džananu Musu i navodnoj ponudi od 2 miliona evra po sezoni, zbog čega su crno-beli morali da se oglase.

Mijailović je za klupsku televiziju pričao i o tome.

- Natpisi su potureni kad igramo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Poturaju se neistine, jer niko iz kuba nije bio u komunikaciji ni sa igračem, ni sa njegovim menadžerom. Musa je pod ugovorom, nama je Real prijateljski klub i ne radimo posao na taj način. Moramo da budemo jedinstveni pred ono što će se dešavati narednih dana. Pokušavaće spolja da nas uruše poturenim izjavama raznih kanala, kako bi se napravila destabilzacija - rekao je Mijailović.

Bilo je, naravno, i reči o izjavi sportskog direktora Zorana Savića o mogućem dobijanju A licence za Evroligu.

- Za nas je važno da damo sve od sebe kako bismo ušli u evropsku porodicu, da ne zavisimo od ABA lige ili vajld karte, koja košta 1.000.000 evra više ako ne osvojite regionalnu ligu.

Podsetio je prvi čovek Partizana i na ne tako davnu situaciju u klubu koji vodi.

- Još 2017. je trebalo da se ugasimo, jer smo unapred trošili budžete i dugovali šest godišnjih budžeta. Isplivali smo, došli u situaciju da se pitamo za naš klub. Dosta smo uložili ove sezone, očekujemo bolje rezultate nego što su bili u minulom periodu, ali sport je takav da ne možete da utičete na krajnji rezultat.

Za kraj je Mijailović rekao, a preneo Mozzartsport, poneku i o poslovanju i ambijentu koji se tiče i bliskosti navijača i igrača Partizana.

- Najvažnija stvar u strukturi kluba su finansije, odatle sve kreće. Druga najbitnija stvar su navijači. Veličina kluba zavisi od broja pristalica. Zato većinu budžeta punimo prodajom ulaznica, čime se opet vraćamo na navijače. Koliku ljubav ovi ljudi gaje prema Partizanu… Može Partizan bez bilo koga od nas iz uprave, a ali bez navijača – ne može!

I dok su Grobari grmeli u Bolonji pevajući dobro poznati repertoar pesama, predsednik crno-belih je zaključio:

- Volim Paritzanove pesme. Bio sam na tribini prvi put u sedmom razredu, sve ove stihove znam, to su pesme mog detinjstva. Jesam predsednik, ali nema veze, ljubav prema Partizanu pokazujem i kao navijač!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike