Ledej spreman za punu Arenu Delija: Biće sigurno luda atmosfera!

27.01.2024

16:16

0

Autor: A. Š.

Između pobede protiv Žalgirisa i uzastopnih gostovanja u Bolonji i Monaku sledeće nedelje, crno-bele očekuje regionalni derbi protiv Crvene zvezde

Ledej spreman za punu Arenu Delija: Biće sigurno luda atmosfera!
Zek Ledej i Dejan Davidovac - Copyright MN Press

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je dan pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da će njegova ekipa analizirati poslednji derbi, kao i da se nada da su se igrači odmorili.

Četvrti ovosezonski derbi igra se u nedelju od 19.00 časova (TV Arena sport Premium1), a u prethodna tri svaka ekipa je odbranila nominalni domaći teren, koji će sutra biti na strani crveno-belih.

- Danas ćemo analizirati utakmicu od pre dvadesetak dana protiv Crvene zvezde. Nadam se da su se igrači odmorili noćas i da ćemo večeras imati koliko-toliko normalan trening – rekao je u najavi meča trener Partizana Željko Obradović i dodao:

- Ima igrača koji nisu igrali protiv Žalgirisa, neki su bili van tima pa ćemo da vidimo ko je tu najopterećeniji. Najveću minutažu su imali Ledej, Naneli i Doužer. Oni će biti u nekom slabijem ritmu, a ostali će raditi jedan pristojan i normalan trening - istakao je Obradović.

Partizan će, za razliku od prethodnog okršaja sa najvećim rivalom, biti jači za Zeka Ledeja, koji je istakao fokus tokom cele utakmice kao jedan od najznačajnijih faktora u igri crno-belih.

- Biće sigurno luda atmosfera, mi moramo ostati fokusirani, dobro pripremljeni za našu igru koju treba da igramo od početka do kraja utakmice - istakao je Ledej.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike