Sferopuos posle FMP-a otkrio šta očekuje od svojih igrača, pa pričao o stanju Nedovića i Teodosića!

21.01.2024

20:28

0

Autor: A. Š.

Grčki strateg bio je zadovoljan izdanjem svog tima protiv Pantera, ali je imao i jednu zamerku

Sferopuos posle FMP-a otkrio šta očekuje od svojih igrača, pa pričao o stanju Nedovića i Teodosića!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde napravili su odličnu uvertiru za nedelju u kojoj ih očekuju dva izuzetno važna okršaja, na gostovanju protiv Albe u Evroligi (četvrtak), te regionalni večiti derbi sa Partizanom pred svojim navijačima.

Crveno-beli su u Areni lako i ubedljivo savladali FMP, a posle meča trener srpskog prvaka Janis Sferopulos je istakao da je njegov tim protiv Pantera bio skoncentrisan i fokusiran.

- Bili smo ozbiljni od početka. Kako smo završili, zadovoljan sam kako smo reagovali, dobro smo odigrali u odbrani. Bez obzira na protivnika, morate da budete koncentrisani i fokusirani. Možete u suprotnom da imate probleme u ABA ligi, ali i Evroligi. Treba da nastavimo sa ovakvom odbranom, ali i ofanzivno, gde nemamo mnogo problema - dodao je Sferopulos.

Ipak, grčki strateg je imao i jednu zamerku na igru svog tima.

- Na početku druge četvrtine nismo bili konzistentni, tad prvih pet minuta nismo bili dobri na obe strane terena, ali svime ostalim sam bio zadovoljan – rekao je Sferopulos, pa pričao o razlozima padova u igri njegovog tima.

- To što idemo gore-dole, to je zbog mentaliteta. Moramo da budemo čvrsti, da igramo dobru odbranu, da dobijamo velike utakmice iz dobre odbrane, to očekujem od igrača.

Na kraju, Grk je dao i kratku rekapitulaciju oporavka Miloša Teodosića, Nemanje Nedovića i Nikole Topića.

- Ne znamo, idemo od dana do dana. Van su, ne znam šta da vam kažem. Osećaju se bolje, ali nije dovoljno da bi igrali – kazao je Janis Sferopulos.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike