FMP ima novu energiju, ambiciozni su i borbeni! U Zvezdi dobro znaju rivala, ali samo na pobedu računaju!

20.01.2024

19:01

0

Autor: A. S.

Sferopulos i Lazić imaju plan za napornu nedelju koja sledi

FMP ima novu energiju, ambiciozni su i borbeni! U Zvezdi dobro znaju rivala, ali samo na pobedu računaju!
Košarkaši Crvene zvezde - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u 17. kolu AdmiralBet ABA lige dočekuju ekipu FMP-a, a taj meč na programu je u nedelju od 18 sati.

Crveno-beli žele da u Areni nastave pobednički niz i ostanu na prvoj poziciji, međutim naspram sebe će imati nezgodnog rivala, koji juri pobedu, kako bi se sklonio iz opasne zone.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, pred duel sa FMP-om je istakao da je rival značajno promenio tim od prvog susreta u sezoni.

- FMP je tim koji se značajno promenio od naše prve utakmice u prvom krugu. Sada je tu novi trener i mnogo novih igrača, što znači da ćemo morati da budemo spremni da igramo protiv tima koji će se sigurno boriti nekom novom energijom - naveo je grčki stručnjak.

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, smatra da FMP sada poseduje novu energiju.

- FMP uvek ima epitet tima koji je ambiciozan, koji igra sa velikom energijom i vrlo borbeno. Od prve utakmice koju smo dobili mnogo toga se promenilo u ekipi FMP-a od klupe preko igračkog kadra. To znači i neke novitete, novu energiju i novu želju za dokazivanjem na koju moramo biti spremni, jer želimo pobedom da uđemo u nedelju u kojoj nas očekuju dve vrlo važne utakmice - rekao je Lazić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike