Emotivan susret košarkaša Partizana i Lesora i Janisa! Ovaj zagrljaj su Grobari želeli da vide! (VIDEO)

19.01.2024

14:47

0

Autor: A. S.

A kako će tek biti na utakmici

Emotivan susret košarkaša Partizana i Lesora i Janisa! Ovaj zagrljaj su Grobari želeli da vide! (VIDEO)
Zagrljaj Lesora i Ledeja - Copyright printscreen/youtube/ BC Partizan TV

Košarkaši Partizana nalaze se u Atini, gde ih večeras od 20.15 očekuje meč 22. kola Evrolige sa ekipom Panatinaikosa. Taj susret biće pod velikim nabojem emocija, s obzirom da će Željko Obradović ponovo u OAKA arenu, gde je ostavio veliki trag, dok sa druge strane, na megdan crno-belima će Janis Papapetru i Matijas Lesor.

Ranije tokom dana, oba tima su trenirala, i to jedan nakon drugog, pa je usledio i susret Lesora i Papapetrua, sa nekadašnjim saigračima i članovima stručnog štaba. 

Danilo Anđušić i Tristan Vukčević su u hodniku čekali na nekadašnje saigrače, a velike prijatelje, a nakon prisnog pozdrava, usledio je i srdačan razgovor, a potom je došao i Željko Obradović.

Papapetru je dugo bio van terena zbog problema sa povredom kolena, koja je sada iza njega.

- Dobro sam, uvek je lepo videti igrače, trenere i staf iz Partizana. Prošao sam dug proces, ali svakim danom sam sve bolje - rekao je Janis, pa se dotakao Partizana:

- Osećam da su opasni, kao što smo mi bili prošle sezone. Da, ostali smo prijatelji, među nama će uvek biti prijateljstvo.

Lesor se pojavio sa velikim osmehom, pa je tako zagrlio i legendarnog stručnjaka, a zatim je usledio i susret sa Amerikancem, koji je činio energičan tandem sa njim u Beogradu, Zekom Ledejem.

U dobrom smo nizu, ali pristup će biti kao da smo vezali 10 poraza. Moramo biti spremni na veliku borbu da bismo dobili Partizan - rekao je Lesor, pa se dotakao emocija i poređenja kako je igrati sa crno-belima u Areni ili nekoj drugoj dvorani:

- Sigurno će biti drugačije. Igrati u Areni, kao domaćin ili gost, uvek je posebno. Biće drugačije, ali je to isto košarkaška utakmica i učinićemo sve da pobedimo. 

Njihov zagrljaj sigurno je nešto što će navijačima crno-belih biti naročito interesantno. Bio je to pozdrav sličan onom nakon brojnih trijumfa u beogradskoj Areni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike