Kako je pozlilo Milojeviću: Otkriveni detalji drame, srpski trener hitno operisan

17.01.2024

11:29

0

Autor: P.K.

Ovo su prvi detalji o njegovom zdravstvenom stanju

Kako je pozlilo Milojeviću: Otkriveni detalji drame, srpski trener hitno operisan
Dejan Milojević, arhiva - Copyright Profimedia

Vest da je srpski trener Dejan Milojević imao srčani udar pogodila je jutros košarkaški svet. Njegov klub Golden Stejt nije se još oglasio, a sada su sa raznih strana stigli i detalji o njegovom stanju.

Njegov menadžer Miodrag Ražnatović kratko je potvrdio za B92 da je Milojević u bolnici:

- Istina, doživeo je, ali ne želim trenutno više da pričam o tome.

Kurir je objavio kako se odvijala drama u Solt Lejk Sitiju, gde se sve desilo pred duel Voriorsa i Jute.

- Srpski košarkaški trener ozbiljne zdravstvene probleme osetio je prilikom posete jednom restoranu. Dejan Milojević bio je na večeri sa prijateljima u Solt Lejk Sitiju, gradu u kojem će večeras Golden Stejt Voriorsi igrati protiv domaćina Jute Džez. Po ustaljenom ritmu, Dejan je izašao da se opusti pred važnu utakmicu. Nažalost, Milojeviću je tokom večere pozlilo, odmah je prevezen u lokalnu kliniku gde je operisan i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Milojević je sa Golden Stejtom osvojio titulu 2022. godine. Njegova uloga u timu je rad sa visokim igračima. Ovako ga je hvalio prvi trener Stiv Ker posle prve sezone:

- Osam godina je radio kao trener u Srbiji i znao je sa čime se ja borim iz noći u noć. On je sjajan dodatak za našu ekipu. Kent Lejkob mi je prvi spomenuo Milojevića. Rekao je da je sjajan trener. Kada smo pravili promene u našem stručnom štabu, obavili smo razgovor sa Dekijem. Odmah sam video da je istina ono što mi je Lejkob rekao. U isto vreme je imao sjajnu karijeru i kao igrač i kao trener, mnogo nam znači što ga imamo u timu. On je jako važan za mene poslednjih sezona. Sjajno je gledati Dekija kako se razvija kao trener. Slobodniji je sa engleskim, sa našom ekipom i igrači ga vole.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike