Zvezda gostuje Asvelu, Hanga upozorava: Ovo nam je jedna od najtežih utakmica od početka sezone!

08.01.2024

16:28

0

Autor: G. F.

Crveno-beli su favoriti u duelu sa jednim od dva najlošija tima u Evroligi

Zvezda gostuje Asvelu, Hanga upozorava: Ovo nam je jedna od najtežih utakmica od početka sezone!
Adam Hanga - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde, svi osim Nikole Topića, spremaju se za duplo kolo u Evroligi.

Prvo od dva gostovanja je u utorak (20.30) francuskom Asvelu, jednom od dva najlošija tima ovog takmičenja, ali nipošto ne smeju da pomisle da su meč unapred dobili.

Jasno je da su favoriti što će morati da dokažu i na parketu. Zvezdin košarkaš Adam Hanga stoga je oprezan u najavi meča.

- Očekuje nas duplo kolo, raspored je veoma zahtevan, biće teška utakmica. Svi očekuju da pobedimo na ovom meču, ali rekao bih da je pred nama jedna od najtežih utakmica od početka sezone. Moramo da pobedimo da bismo zadržali momentum posle dva trijumfa nad Fenerbahčeom i Partizanom - rekao je Hanga na konferenciji za medije.

Među putnicima za Francusku nema samo Nikole Topića čiji će izostanak nadoknađivati i Hanga.

- Sada sa povredom Topića igraću malo više kao plejmejker i moram da nađem svoj ritam da pomognem ekipi. Poslednjih par utakmica igrao sam kao dvojka ili trojka, tu se bolje osećam, ali učiniću sve da timu bude bolje. Topić nam je doneo svežinu, energiju, to je momak koji voli da se takmiči. Takođe, potrebna nam je malo vremena. Promenili smo trenera, prilagođavali se novom, sve mora postepeno da ide i to je proces. Nadamo se da možemo da ostanemo na ovom nivou - dodao je košarkaš Crvene zvezde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike