Sferupolos otkrio ono što sve navijače zanima! Samo Topić ne putuje, ne znam ko će moći da zaigra!

08.01.2024

14:44

0

Trener crveno-belih računa da će se pojedinci oporaviti bar za duel sa Milanom u četvrtak

Sferupolos otkrio ono što sve navijače zanima! Samo Topić ne putuje, ne znam ko će moći da zaigra!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Pred košarkašima Crvene zvezde je duplo gostovanje u Evroligi. Najpre Asvelu, a potom i Olimpiji Milano.

Veliku zabrinutost navijača zbog stanja povređenih igrača razrešio je trener crveno-belih Janis Sferopulos, koji je rekao da će samo Topić ostati u Beogradu.

Mitrović, Teodosić, Bolomboj i ostali će biti u avionu za Francusku. Duel sa Asvelom na programu je u utorak od 20.30.

- Igramo protiv ekipe koja je promenila trenera, nisu imali obaveze u domaćem prvenstvu pa su imali više vremena da pripreme utakmicu. Očekujem da vidimo neke nove stvari od njih na terenu i u napadu i odbrani. Moramo da reagujemo na novitete u njihovoj igri tokom meča. Istovremeno znamo da nisu imali previše vremena za promene, znamo kako igraju, od koga preti opasnost i biće važno ispravno reagovati u odbrani - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije u Beogradu.

Crvena zvezda je u prvom kolu Evrolige 5. oktobra prošle godine u Beogradu savladala Asvel 94:73. Crveno-beli se nalaze na 13. mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i 11 poraza, dok je Asvel pretposlednji sa skorom 3-16.

- Što se tiče našeg napada moramo da reagujemo i pronađemo rešenje za sve probleme koje će pokušati da stave pred nas - dodao je trener Crvene zvezde, pa pričao i o povređenim košarkašima.

- Povreda Topića je ozbiljnija, ostale nisu toliko. Posle treninga ćemo videti kakva je situacija, kada budu trenirali s kontaktom. Svi će putovati sa ekipom. Ako neko od njih ne nastupi u prvoj utakmici možda će biti spreman za drugu - istakao je Sferopulos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike