Veliki gest Crvene zvezde! Ovim ljudima je potrebna podrška, a deci pažnja, ljubav i toplina doma! (VIDEO)

06.01.2024

13:27

0

Autor: A. S.

Crveno-beli su prepoznali kome je potrebna pomoć i pokrenuli akciju

Veliki gest Crvene zvezde! Ovim ljudima je potrebna podrška, a deci pažnja, ljubav i toplina doma! (VIDEO)
Igor Rakočević u poseti Zvečanskoj - Copyright kkcrvenazvezda.rs

Vreme praznika je i vreme darivanja, a to dobro znaju oni koji poseduju više i u materijalnom smislu i spremni su da podele sa drugima. 

Tako se košarkaški klub Crvena zvezda, iako je u teškom i gustom rasporedu takmičenja, priključio akciji. Crveno-beli su rešili da božićne paketiće podele Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Delegaciju kluba činili su predsednik UO KK Crvena zvezda Željko Drčelić, kao i legende kluba Igor Rakočević i Nebojša Ilić.

- Deca su jedan od stubova društva. Neka nemaju nažalost sreće iz mnogih razloga da odrastaju u svojim porodicama. Ovaj Centar postoji već decenijama i zahvaljujući velikoj pažnji i brizi ljudi koji ovde rade generacijama. I zato moramo da ih podržimo. Malim, velikim akcijama, na koji god način. Ovoga puta bez naših košarkaša koji su prethodnih dana igrali mnogo utakmica i bili gotovo non stop van Beograda - naveo je Ilić i dodao:

- Ovim ljudima je potrebna podrška, a deci pažnja, ljubav i toplina doma koju i dobijaju u ovom Centru. Ako smo makar malo uspeli da ulepšamo ove praznike ovoj našoj deci, onda je naša poseta uspela. Hvala još jednom svima koji su nas srdačno dočekali, a Crvena zvezda je uvek podržavala ovakve akcije i znam da ćemo ovde ponovo doći - rekao je Nebojša Ilić, prenosi sajt kluba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike