Pogledajte čestitku Matijasa Lesora, opet je "grobarima" naterao suze na oči! Vidimo se na F4 i polako sa rakijom! (VIDEO)

02.01.2024

13:52

1

Autor: G. F.

Bivši košarkaš Partizana još jednom pokazao koliko mu znače crno-beli

Pogledajte čestitku Matijasa Lesora, opet je "grobarima" naterao suze na oči! Vidimo se na F4 i polako sa rakijom! (VIDEO)
Matijas Lesor - Copyright MN Press

Ima u sportu slučajeva da nešto prosto "klikne" između navijača i nekog igrača, ali ih sigurno nema mnogo poput onog u kom su u glavnim ulogama Partizan i Matijas Lesor.

Printscreen/Instagram/PBGNews
Novogodišnja čestitka Matijasa Lesora

Franuski internacionalac jednostavno je deo crno-bele porodice, bez obzira na to koji dres nosi i gde igra. Ta ljubav između njega i "grobara" je nešto što ne treba ni pokušavati objasniti, to je prosto tako.

Ispoklapale su se neke životne kockice i napravile savršenu kombinaciju. Lesor je mesecima član Panatiaikosa, ali valjda ni dan ne prođe da ne uradi nešto što dodatno "kupi" navijače Partizana.

Tako je i sada sjajni centar snimio video čestitku povodom Nove godine i, nema dileme, naterao suze na oči "grobarima". Snmak je objavljen na instagram stranici pbgnews koju masovno prate svi navijači Partizana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

- Ajmo, braćo! Samo da poželim srećnu novu godinu u sve najbolje! Nedostajate mi! Vidimo se na fajnal 4! Ajde, momci, ćao, sve najbolje još jedanput. I polako sa rakijom - rekao je Lesor, koji je snimak počeo i završio podižući tri prsta uvis.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike