Vizardsi platili za lošu seriju Toronta! NBA liga gledala magiju Luke Dončića! (VIDEO)

28.12.2023

07:30

0

Autor: A. S.

Rajaković vraća tim na pobednički kolosek

Vizardsi platili za lošu seriju Toronta! NBA liga gledala magiju Luke Dončića! (VIDEO)
Darko Rajaković - Copyright Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Darko Rajaković nastavlja da živi svoj san. Nakon što je letos preuzeo ekipu Toronto Reptorsa i u kratkom periodu preporodio tim, sada nižu pobede koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kanadski sastav igra promenljivo, ali je trijumf nad Vašingtonom rezultatom 132:102 veoma važan na putu za doigravanje i plej-in.

Ubedljiva pobeda bila je reakcija Reptorsa na tri uzastopna poraza, a Vizardsi su platili i to bez bilo kakve šanse da pruže veći otpor.

Naravno, Paskal Sijakam i Denis Šreder su dominirali na terenu, dok je sa druge strane u sastavu Vašingtona više igrača bilo raspoloženo, a najefikasniji su bili Kajl Kuzma i Džordan Pul.

Ali, partija koju treba pomenuti od prethodne noći jeste ona koju je prikazao Luka Dončić. Dalas je na kraju poražen od Klivlenda sa 113:110, a Slovenac je meč završio sa 39 poena.

Već tokom prvog poluvremena je postigao 29 poena, ali je u nastavku bio bolje čuvan, pa je ubrzo i Dalas ušao u kontraritam. Tako se još jednom pokazalo da igra Mavsa zavisi od Slovenca, koji kada pleše i dominira po terenu, radi to najbolje za tim. Međutim, kada Luki ne ide, ne ide ni Dalasu, pa je usledio poraz u tesnom finišu.

NBA LIGA:

Orlando – Filadelfija 92:112

Vašington – Toronto 102:132

Bruklin – Milvoki 122:144

Hjuston – Finiks 113:129

Oklahoma – Njujork 129:120

Dalas – Klivlend 110:113

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike