Jokić noć uoči utakmice slavio sa Rajakovićem, Amerikanac morao da moli novinare zbog njega! Šta se to dešava u Denveru? (VIDEO)

21.12.2023

08:07

0

Autor: A. S.

Srbi se pronašli i u Americi

Jokić noć uoči utakmice slavio sa Rajakovićem, Amerikanac morao da moli novinare zbog njega! Šta se to dešava u Denveru? (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright printscreen/twitter/StarSports

Pokazao je Nikola Jokić noćas da nikoga ne štedi na parketu, pa čak ni sunarodnika sa kojim je prethodne noći zajedno slavio.

Denver Nagetsi su upisali pobedu nad Toronto Reptorsima, Jokić je stigao do 400. dabl-dabla, a sjajni trener Reptorsa, Darko Rajaković, ovog puta nije uspeo da zaustavi ubojitog košarkaša, pa je Toronto ostao bez novog iznenađenja.

Posle meča, Nikola je razgovarao sa medijima, a jedno od pitanja bilo je da prokomentariše u kakvim je odnosima sa Rajakovićem. Somborac je tom prilikom otkrio da je pre meča bio gost Čačanina, i da su tom prilikom zajedno slavili.

Tačnije, zajedno su proslavili Svetog Nikolu.

 

 

Interesantno, ali uoči konferencije, medijima se kratko obratio Aron Gordon i zamolio prisutne da budu što kraći, jer , kako je sam rekao, imali su tešku i dugu noć, a čeka ih naporno jutro. 

 

 

Naravno da je reč o još jednoj dobroj šali, koja je izazvala smeh kod prisutnih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike