Oklahoma niže pobede, a na parketu nema mesta za Vasu i Pokuševskog! Srbi gledali još jedan ubedljiv trijumf Tandera! (VIDEO)

22.12.2023

07:28

0

Autor: A. S.

Slaba minutaža srpskih reprezentativaca se nastavlja

Oklahoma niže pobede, a na parketu nema mesta za Vasu i Pokuševskog! Srbi gledali još jedan ubedljiv trijumf Tandera! (VIDEO)
Šaj Gildžius Aleksander na meču sa Klipersima - Copyright Tanjug/AP Photo/Nate Billings

Noćas su srpski igrači odmarali. Neki, jer im nije po rasporedu da igraju na terenima NBA lige, a drugi, jer nisu bili u sastavu.

Oklahoma Siti Tanderi su noćas igrali sa Los Anđeles Klipersima, a Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski nisu učestvovali u trijumfu rezultatom 134:115. 

Tanderi su sjajnom i ubedljivom pobedom nastavili sezonu. Nije gostima pomogla ni dobra partija Rasela Vestbruka, koji je u Oklahomi dočekan sa ovacijama, kao ni povratak Pola Džordža. Ovog puta je nedostajao Kavaj Lenard, pa su kapitulirali pred tandemom Šaj Gildžus Aleksander – Čet Holmgren.

Kanađanin je je protiv bivšeg kluba ubacio 31 poen uz osam skokova, a veliku podršku imao je u Holmgrenu, koji nastavlja da juri titulu novajlije sezone.

Na drugoj strani, odličan je bio Džejms Harden, ali 23 poena nisu bila dovoljna da zaustave Tandere.

Vasa Micić nije ulazio u igru ni kada je domaći tim stekao veliku prednost, a ovo je deveti put na poslednjih 11 mečeva da nije ulazio u igru. Priliku nije dobio ni Aleksej Pokuševski.

Rezultati

Oklahoma - Los Anđeles Klipers 134:11

Detroit – Juta 111:119

Klivlend – Nju Orleans 104:123

Čikago – San Antonio 114:95

Milvoki – Orlando 118:114

Memfis – Indijana 116:103

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike