Jokić opsovao zbog Zvezde i Partizana! Zbunilo ga pitanje, ali ponosan što je Evropa ponovo u Srbiji!

21.12.2023

10:33

0

Autor: A. S.

Jedan je od najboljih, ali zna odakle sve potiče

Jokić opsovao zbog Zvezde i Partizana! Zbunilo ga pitanje, ali ponosan što je Evropa ponovo u Srbiji!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Brandon Dill

Beogradski večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda praćeni su širom sveta. Košarka koju oni igraju u Evroligi i podrška navijača u beogradskoj Areni, ali i drugim dvoranama širom Evrope, nešto je što nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa ni Nikolu Jokića koji igra u NBA ligi i tamo svakodnevno vodi glavnu reč.

Tako je rođeni Somborac dominirao i noćas, u trijumfu Nagetsa nad Torontom, a posle meča je na konferenciji govorio i o odnosu sa trenerom rivalskog tima, Darkom Rajakovićem, kao i o tome da li prati šta večiti rivali čine u Evropi.

Pitanje o večitima bilo je na srpskom jeziku, kao i odgovor, a pritom je Jokić uspeo i da opsuje. Nenamerno, naravno.

- Pokušavam da pratim. Danas su, ne, juče su igrali... Danas.. Kad su igrali u p.... ma.....u - otelo se Nikoli, a onda je nasatvio i istakao da je za Srbiju od velike važnosti što ima dva predstavnika u elitnom takmičenju:

- Da, juče je Zvezda izgubila od Valensije, od Reala, pardon. Pratim koliko mogu, drago mi je da imamo dva učesnika u Evroligi. Zvezda možda sada ima malo lošiji skor ili start, Partizan se probudio, igra malo bolje, ali drago mi je da smo doneli evropsku košarku u Srbiju. Mislim da je veoma bitno - poručio je Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike