Partizan se vraća „na mesto zločina“! Crno-beli ruše Kralja u Madridu: Svi jedva čekaju ovu utakmicu!

21.12.2023

07:03

0

Autor: A. Š.

Crno-beli će 10. uzastopni trijumf pokušati da ostvare u gostima protiv, u ovom trenutku, najbolje ekipe u Evropi

Partizan se vraća „na mesto zločina“! Crno-beli ruše Kralja u Madridu: Svi jedva čekaju ovu utakmicu!
Kevin Panter i Željko Obradović - Copyright MN Press

Zahuktali Valjak stiže na noge, trenutno, najboljoj ekipi u Evropi. Madridski Real od starta sezone gospodari Evroligom, u 15 utakmica ima samo jedan poraz i ubedljivi je lider elitnog takmičenja, ali ako neko zna kako se pobeđuju „Vizink centru“ to je Partizan.

Pokazali su to crno-beli prošle sezone sa dva brejka u četvrtinalnoj seriji plej-ofa Evrolige, a Panter i drugovi isti uspeh pokušaće da ostvare večeras od 20.45.

- Pričati o tome kakav Real ima kvalitet, svima dobro je poznato. U odnosu na roster koji su imali prošle godine dodali su fantastičnog plejmejkera Kampaca, koji je pokretačka snaga ovog tima, uz sav kvalitet tima koji su imali. Rezultati najbolje govore na koji i na kakav način igraju u Evroligi i ACB – kazao je u najavi meča strateg crno-belih Željko Obradović.

Partizan u Madrid stiže sa devet uzastopnih pobeda, dodatno osokoljen poslednjim trijumfom u Valensiji pre dva dana.

- Očekuje nas zahtevna utakmica. Treba da zaboravimo utakmicu sa Valensijom potpuno i izađemo pred Real Madrid da damo sve od sebe i energetski budemo na nivou kao protiv Valensije defanzivno, napadački da igramo bolje i što je jako bitno – da pogađamo otvorene šuteve. Probaćemo i probali smo da neke stvari postavimo, da neke ispravimo. Neke stvari koje su jako bitne za utakmicu sa Realom – istakao je prekaljeni strateg.

Kapiten crno-belih Kevin Panter je pred meč poručio da će biti dobra utakmica.

- Očigledno je da je svi jedva čekaju. Dva tima koji igraju veoma dobro u Evroligi u ovom trenutku, tako da bi trebao meč da ima veliki takmičarski naboj - kratko i jasno je poručio američki šuter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike