Partizan igra perfektno, ide na F4 i želi da bude šampion! Trener Reala nahvalio crno-bele!

20.12.2023

16:27

0

Autor: G. F.

Mateo oprezan pred duel 16. kola Evrolige u Madridu

Partizan igra perfektno, ide na F4 i želi da bude šampion! Trener Reala nahvalio crno-bele!
Ćus Mateo - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana gostuju Realu u okviru 16. kola Evrolige.

Crno-beli su u fantastičnoj seriji, vezali su pet pobeda u elitnom takmičenju, dok je tim iz Madrida lider na tabeli i branilac titule.

Poznato je da su do te titule došli posle mnogo kontroverzi u četvrtfinalu sa Partizanom. Znaju to svi, a zna i trener Reala Ćus Mateo, koji s mnogo opreza najavljuje novu bitku sa srpskim timom.

- Partizan je u neverovatnoj formi, njegovi igrači su na izvrsnom nivou. Igraju kao tim veoma dobro. Imaju dosta iskustva. Mnogo taktičkih opcija su rešili u poslednjih nekoliko mečeva na pobednički način. Oni su ekipa koja igra veoma inteligentno i perfektno čita sve situacije koje im donose prednost na terenu - rekao je trener šampiona Evrope, pa ocenio da će crno-beli ove sezone igrati na F4, i to iz nekoliko razloga:

- Partizan je jako napredovao gledajući igre od početka sezone. Za mene je ovo najteža utakmica od svih koje nas čekaju narednih dana, zato što igraju na šampionskom nivou. Partizan želi da bude šampion, da se plasira na Fajnal-for i sigurno će biti tamo zbog konzistentnosti koju pokazuje svakodnevno, zbog potencijala koji ima ekipa i zbog trenera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike