Drama i senzacija: Jokić promašio šut za pobedu Denvera!

17.12.2023

06:59

0

Srpski košarkaš tragičar u porazu svog tima u meču sa Oklahomom

Drama i senzacija: Jokić promašio šut za pobedu Denvera!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Šokantan poraz Denvera na svom terenu, a tragičar je naš košarkaš Nikola jokić.

Nagetsi su izgubili od Oklahome sa 118:117, a najbolji NBA igrač je promašio šut za trijumf, čime je prekinuta serija od četiri pobede u nizu.

Napad su imali domaći, Jokić promašuje ishitren šut za tri poena na 10 sekundi do kraja, a Gildžus-Aleksander uzvraća poenima za vođstvo Tandera i 118:117 na samo 0.9 sekudni do kraja. 

Od samog početka se videlo da će ovo biti izuzetno zanimljiva utakmica, i da Denveru neće biti lako da stigne do novog slavlja.

Prva četvrtina je pripala domaćinima, druga Tandersima i na poluvreme se otišlo sa minimalnom prednošću poslednjeg osvajača NBA prstena (56:54).

Velika borba je viđena i u drugom poluvremenu, ali na kraju Oklahoma je imala više sreće, i slavila na vrućem gostovanju.

Naravno, najefikasniji je bio Nikola Jokić sa dabl-dabl učinkom i 24 poena, 6 skoka i 11 asistencija. Iza njega je bio Porter sa 20 poena, Gordonsa 16 poena, Marej sa 15 poena i Braun sa 14 poena.

U pobedničkom timu, za koji nisu nastupili Vasa Miić i Aleksej Pokuševski, nejfikasniji je bio Gilžes-Aleksander sa 25 poena, a pratili su ga Vilijams sa 24 poena i Holmgren sa 17.

Treba istaći da za Oklahomu nisu igrali Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike