Jokić ušao u istoriju, ali ga rekordi ne zanimaju! Ni reči o svojoj partiji - Još nismo u pravom fokusu!

15.12.2023

08:09

0

Autor: A. S.

Somborac se bazirao na timsku odbranu

Jokić ušao u istoriju, ali ga rekordi ne zanimaju! Ni reči o svojoj partiji - Još nismo u pravom fokusu!
Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

O dominaciji Nikole Jokića iz meča u meč, može se pisati u nastavcima. I noćas je u trijumfu Denver Nagetsa nad Bruklin Netsima upisao tripl-dabl i sjajnu partiju, a aktuelni šampioni su stigli do pobede.

Jokić je meč završio sa 26 poena, 15 skokova i 10 asistencija, a stigao je i do rekorda.

Naime, Jokić je tako postao prvi igrač u istoriji NBA lige koji je ostvario najmanje 10 tripl-dablova u sedam vezanih sezona, ali on ne mari. Posle meča, svom učinku nije pridavao pažnje, već je govorio o odbrani Nagetsa.

- Bila je utakmica kao i druge, naša odbrana je bila neverovatna. U prvom poluvremenu su nam postigli trideset i nešto poena, takođe smo i u trećoj četvrtini odigrali dobro. Tako da mislim da je odbrana pobedila današnju utakmicu. Odlično smo to radili - rekao je Jokić posle meča sa Bruklinom.

Priliku na ovom meču dobili su i najmlađi prvotimci.

- Oni nikada nisu igrali zajedno, potrebno im je iskustvo i vreme da igraju zajedno. Biće sve bolji u svakoj narednoj utakmici - naveo je srpski centar i dodao da u Denveru još ima prostora za napredak:

- Mislim da imamo još prostora za napredak, još uvek ponekad nismo u pravom fokusu. Učinak nam je dobar, pobeđujemo, što je jako dobro - zaključio je Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike