Sudija je isključio Nikolu, pa me pitao da li sam čuo! Meloun besan zbog odluke - Tako smo tepali jedni drugima! (VIDEO)

13.12.2023

11:57

0

Autor: A. S.

Strašan je tretman kakav ima najbolji igrač lige

Sudija je isključio Nikolu, pa me pitao da li sam čuo! Meloun besan zbog odluke - Tako smo tepali jedni drugima! (VIDEO)
Majk Meloun u razgovoru sa sudijom nakon isključena Jokića - Copyright printscreen/youtube/Rizz NBA

Isključenje Nikole Jokića sa meča protiv Čikago Bulsa izazvalo je novu buru javnosti.

Srpski košarkaš ni ove, kao ni ranijih godina, nije dobio status kakav zaslužuje kao dvostruki MVP lige. Mnogi očigledni faulovi nisu dosuđeni, što je u poslednje vreme izazivalo nezadovoljstvo kod srpskog igrača, pa i noćas nije završio utakmicu.

Posle meča u kome je slavila njegova ekipa, priznao je da je prešao granicu, ali nije želeo da komentariše sudije, a trener Nagetsa, Majk Meloun nije se suzdržao.

Navodno, Jokić je odbrusio sudiji "Sviraj faul, drk*****", što je po mišljenju sudijske komisije bilo dovoljno za isključenje.

- Sudija je isključio Nikolu. Posle me je pitao, da li sam čuo šta je rekao. Odgovorio sam mu da nisam. Neću upotrebiti frazu koju je Nikola navodno iskoristio, ali je sudija procenio da je jezik koji je koristio zaslužio isključenje... To me je šokiralo. Kada sam čuo šta je u pitanju, rekao sam da ne razumem problem, jer u vreme kada sam ja odrastao, tako smo tepali jedni drugima u kući - poručio je trener Denvera na konferenciji posle meča.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike