Čačanin pokazao stari dobri srpski običaj: Šmekerski potez srpskog trenera iz njujorškog restorana prepričava se u Americi (FOTO)

12.12.2023

09:23

0

Autor: D. P.

U Srbiji bi sve to bilo nomalno, ali preko "bare" se drugačije gleda taj potez

Čačanin pokazao stari dobri srpski običaj: Šmekerski potez srpskog trenera iz njujorškog restorana prepričava se u Americi (FOTO)
Copyright Tanjug/AP, Printscreen

Srpski trener Darko Rajaković gostovao je sinoć sa svojim Torontom bivšem klubu Njujork Niksima, a pre meča dogodilo se nešto o čemu se piše na društvenim mrežama.

Naime, Čačanin je sa svojim stručnim štabom bio na ručku u jednom restoranu kada su primetili navijača Reptorsa sa kapom iz vremena kada su Kanađani bili prvaci NBA.

Usledilo je klasično pozdravljanje, da bi se sve završilo "normalno" i "po srpski".

Rajaković i saradnici su se povukli iz restorana tako što su pre toga pokrili račun navijača, a on je nenaviknut na takvo čašćavanje odmah podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama.

 

Inače, Rajakovićevi Reptorsi doživeli su četvrti poraz u nizu - 136:130.

Ovaj meč je imao i drugu uvertiru osim ove kafanske, jer je poznato da su Niksi na sudu sa Rajakovićem zbog optužbe da je izvukao "fajlove" koji su njihovo vlasništvo i tiču se priprema igrača za utakmice.

Mediji su još jednom podsetili javnost da Niksi potražuju deset miliona dolara kao odštetni zahtev za pretrpljenu štetu zbog, kako su naveli u tužbi, "ukradenih informacija".

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike