NBA zvezde nastavile sukob, Jokić se našao u sredini! Rasel "lajao" na klupu, pa prozvao rivala da ne zna bez Nikole! (VIDEO)

10.12.2023

10:29

0

Autor: A. S.

Džoker ni kriv ni dužan, "upao" u priču

NBA zvezde nastavile sukob, Jokić se našao u sredini! Rasel "lajao" na klupu, pa prozvao rivala da ne zna bez Nikole! (VIDEO)
Rasel se obraća Braunu - Copyright printscreen/twitter/nowxuno

Noćas je odigrano veliko finale NBA Kupa, u kome su slavili košarkaši Los Anđeles Lejkersa nad Indijanom, a nakon meča, nastavljen je sukob na relaciji D'Anđelo Rasel - Brus Braun.

Naime, reč je o sukobu koji je nastao još u prošlosezonskom plej-ofu, kada je Braun nastupao za Denver. Rasel nije zaboravio njegove reči, pa je podigao dva prsta u vazduh prema Braunu, nakon što je ovaj dobio dva brza faula u duelu sa njim.

 

 

Takođe, as Lejkersa je poene u prvoj četvrtini slavio tako što je "lajao" ka klupi rivala, a nakon meča je objasnio svoje ponašanje.

 

 

- Pričao je s**nja celu godinu. Da. Čitavu godinu. Ja sam sve pokazivao svojom igrom. Nemam ništa da mu kažem. Iskreno, njegov sam obožavalac. Sve ovo je bilo samo na terenu. Imaš nešto da kažeš? Pokaži mi na terenu. Jokić ti nije tu pored tebe danas. To je drugačije - rekao je Rasel za Los Anđeles Tajms.

Problem je nastao, kada je nakon prve utakmice prošlosezonskog finala Zapadne konferencije, Braun rekao da su Nagetsi napadali Rasela, s ciljem da ga isključe iz igre.

- On nije najbolji defanzivac - rekao je tada Braun novinarima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike