Sugrađani joj priredili iznenađenje: Reprezentativka Srbije dobila mural u svom rodnom gradu (FOTO)

11.08.2021

06:22 >> 07:24

0

Autor: P. Š.

Mural sa njenim imenom će krasiti zid Doma kulture

Sugrađani joj priredili iznenađenje: Reprezentativka Srbije dobila mural u svom rodnom gradu (FOTO)
Copyright Ženska košarkaška reprezentacije Srbije/Tanjug/AP Photo/Eric Gay)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Kragujevčanaka Jelena Bruks, dobila je mural u svom rodnom gradu, u naselju u kome je odrasla.

Stanovnici naselja Grošnica priredili su iznenađenje našoj proslavljenoj košarkašici i otkrili mural sa njenim imenom koji će krasiti zid Doma kulture, navodi Pressek.rs.

Pročitajte još:

– Nijednog trenutka ni posumnjala nisam da će se ovde bilo šta dogoditi, jer sam dan posvetila pripremama za more, rekla je Jelena ne krijući suze zbog velikog broja, prijatelja, komšija i rođaka koji su došli da je pozdrave- izjavila je Bruks.

– Ovo su trenuci kada su suze neizbežne, jer prijatelje kakve imam treba čuvati celi život. Iako je olimpijska medalja izostala, ovo mi znači mnogo više, jer vidim puno dece i njihovih roditelja koji me prate. Trudila sam se da budem posvećena košarci, reprezentaciji i svojim primerom privučem što više dece da nas barem prate i uvide koliko je sport zdrav. Ovakvi događaji bude divan osećaj, da je vredelo sve što je radila sve ove godine kaže Jelena Bruks i ističe da je ponosna što je Srpkinja, iz Kragujevca i Grošnice. Gde god da me život bude odveo, moje srce je ovde i ja se ovde uvek rado vraćam- rekla je Jelena Bruks.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike