Željko Obradović - omiljeni junak iz knjige! Fotka dečijeg sastava postala hit na internetu (FOTO)

08.12.2023

21:08

0

Autor: P.K.

U školama se piše o Partizanu, navijači dele međusobno sliku

Željko Obradović - omiljeni junak iz knjige! Fotka dečijeg sastava postala hit na internetu (FOTO)
Željko Obradović - Copyright MN Press

Navijači Partizana drže sve moguće rekorde u Evroligi i prave atmosferu o kojoj se priča i u Evropi i u Americi. Dobri rezultati i sjajna atmosfera najbolji su način da se privuku nove pristalice.

A polako dolazi i nova generacija navijača Partizana. Sada se na internetu pojavila hit fotka sa sastavom iz srpskog jezika na temu "Moj omiljeni junak iz knjige".

Ali, tema sastava nije bio nijedan junak iz beletristike, već – Željko Obradović!

- Knjiga o kojoj ću pisati je drugačija od ostalih knjiga. Sadrži hroniku KK Partizan i zove se "Povratak šampiona". Moj junak se nalazi u ovoj knjizi i zove se Željko Obradović, a nadimak mu je Žoc. On je trener košarkaškog kluba Partizan. Sa klubom je postigao velike rezultate. Pravo ime mu je Želimir. Rođen je u Čačku. Trenutno je najuspešniji evropski trener. Moj tata i ja ne propuštamo nijednu utakmicu omiljenog kluba, naročito ako se igra u Beogradu. Želja mi je da upoznam Željka Obradovića i nadam se da će mi se želja ispuniti – napisalo je ovo dete.

 

 

Obradović se 2021. vratio u Partizan, kome je 1992. doneo za sada jedinu titulu evropskog prvaka. Posle toga su osvojili trofej u AdmiralBet ABA ligi nakon 10 godina i postali hit u Evroligi, u kojoj nisu igrali osam godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike