Nek povede Lebron družinu, ako dođe nama Jokić! Dobrić nema dilemu - Voleo bih na megdan njima, ne plašim se! (VIDEO)

05.12.2023

09:51

0

Autor: A. S.

Povlačenje nikada nije bila opcija našeg tima

Nek povede Lebron družinu, ako dođe nama Jokić! Dobrić nema dilemu - Voleo bih na megdan njima, ne plašim se! (VIDEO)
Ognjen Dobrić - Copyright Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

Košarkaši Srbije aktuelni su vicešampioni sveta. Put Filipina krenuli su bez vere i podrške naroda koju su zaslužili, ali se iz meča u meč, menjala i reakcija javnosti, pa smo na kraju svi zajedno slavili na balkonu grada Beograda.

Srbija je tako obezbedila i direktan plasman na Olimpijske igre, koje će se na leto održati u Parizu, a već sada govori se o novoj medalji i nadmetanju sa Amerikancima.

Ognjen Dobrić nema dilemu, ako je Srbija kompletna, nek se spreme rivali!

- Nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna, videćemo. Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Kao što smo bili i na Svetskom prvenstvu, možda i korak više - rekao je košarkaš Virtusa u podkastu Na ivici terena, pa dodao:

- Olimpijske igre su možda i lakše od Svetskog i Evropskog prvenstva. Samo 12 reprezentacija učestvuje, manje utakmica. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi.

Mnogi strahuju od Amerikanaca koji su najavili da će u Parizu igrati u najjačem sastavu, Dobrić je spreman!

- Voleo bih protiv svih, da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njih tamo. Pretpostavljam da jeste, ali ne plašim se nikog. Stvarno bih voleo da dođemo na megdan njima.

Dobrić je jasan, ukoliko Nikola Jokić igra za Srbiju, Amerikancima neće značiti ni da Lebron Džejms povede svoju družinu.

- Neka povede, pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike