Partizan hoće da natera rivale da se opet plaše Arene: "Dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani"

26.11.2023

14:57

0

Autor: P.K.

Obradović ističe glavnu vrlinu Borca, Ponjitka se nada će tim brzo da "klikne"

Partizan hoće da natera rivale da se opet plaše Arene: "Dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani"
Mateuš Ponjitka - Copyright MN Press

Partizan je u četvrtak (opet) poklonio pobedu rivalu u Evroligi, ali Željko Obradović stalno ponavlja da tim nema vremena ni da žali, ni da se raduje.

U ponedeljak crno-beli u ponedeljak od 20 dočekuju Borac iz Čačka u 9. kolu AdmiralBet ABA lige. Ovaj duel je Partizanu posebno važan, jer u prvih osam kola ima čak tri poraza, što je više nego što je bilo ko očekivao.

Obradović ističe jednu stvar kao ključ meča.

- Igramo protiv tima koji igra izuzeto brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica, i ponavljam još jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju.

Slično misli i Mateuš Ponjitka i ističe da Partizan mora ponovo da natera rivale da se plaše Arene:

- Definitivno agresivan tim. Doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Tako da će sutra biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu.

Pojedinačne ulaznice za ovaj duel se prodaju putem servisa eFinity, kao i putem interneta. Na dan meča, karte će se prodavati i na blagajni Arene od 12 sati do početka meča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike