Ne moram da pričam o Partizanu, znamo model koji treba primeniti: Čačani spremni za gostovanje crno-belima

25.11.2023

14:31

0

Autor: A. S.

Frenklin ima i poruku za navijače

Ne moram da pričam o Partizanu, znamo model koji treba primeniti: Čačani spremni za gostovanje crno-belima
Frenklin na meču sa Megom - Copyright MN Press

Košarkaši Borca u devetom kolu AdmiralBet ABA lige gostuju Partizanu. Crno-beli su u lošem ritmu, pa će im ovaj susret biti od velike važnosti, dok Čačani nemaju šta da izgube.

Taj susret na programu je u ponedeljak od 20 sati, a uoči gostovanju, Džavon Frenklin je naveo da je model po kom je njegov tim igrao protiv FMP-a recept i za predstojeću utakmicu.

- Impresioniran sam kakav smo imali pristup protiv FMP-a od prvog do poslednjeg minuta. Uostalom, o tome svedoči i rezultat. Izašli smo na parket kao tim, što je bilo divno videti. Model po kom smo igrali u prethodnoj utakmici trebalo bi da primenimo u narednoj protiv Partizana - rekao je Frenklin, prenosi klub.

Još traje period privikavanja

- Ipak, imam veliku pomoć od čitavog tima, kako od saigrača, tako i od trenera. Želim da istaknem da se u Borcu nalaze zaista sjajni momci, koji su željni dobre igre i sportskog dokazivanja. Tako da mogu da poručim navijačima da će tokom sezone imati šta da vide od nas - naveo je Frenklin

Čačani su u prethodnom kolu upisali veliku pobedu i to nad ekipom FMP-a i sa dva vezana trijumfa stižu u beogradsku Arenu.

- Verujem da smo spremni za izazov koji je pred nama. Sposobni smo da igramo kvalitetan meč svih 40 minuta, što je preduslov da pariramo ekipi kakva je Partizan - rekao je Frenklin, pa se dotakao rivala: 

- O rivalu ne moram puno da pričam, reč je o sjajnom sastavu, učesniku Evrolige i aktuelnom šampionu ABA lige. Bez obzira na te podatke, koji upozoravaju, želimo da izađemo na teren i odigramo na visokom nivou.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike