Efes muku muči dok čeka Partizan: Izgubili smo tri igrača zbog povrede!

21.11.2023

11:04

0

Autor: A. S.

Ništa bolje nije ni u crno-belom taboru

Efes muku muči dok čeka Partizan: Izgubili smo tri igrača zbog povrede!
Šejn Larkin - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sinoć su doživeli težak poraz na gostovanju ekipi Cedevita Olimpija, a tesan poraz u Ljubljani ostao je u senci povrede Alekse Avramovića, koji je još tokom meča završio u bolnici zbog povrede nosa.

Loš trenutak za crno-bele koji od početka meseca igraju bez kapitena Kevina Pantera.

Sada sledi 10. kolo u Evroligi, Partizan u petak od 18.30 gostuje ekipi Anadolu Efesa, a nije sjajno stanje ni u timu iz Istanbula.

Prema izjavi trenera Efesa Erdema Džana, nakon meča u domaćem šampionatu, i njegov tim se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

- Dolazimo iz napornog rasporeda. Odigrali smo dve utakmice u gostima. Izgubili smo tri igrača zbog povrede. Šejn Larkin, Elijah Brajant i Tibor Plejs imaju ozbiljne povrede. Pokušaćemo da ovo prenesemo u Evroligu na pozitivan način, ali dok igramo ovde, trudićemo se da damo sve od sebe ne razmišljajući o ovim nedostacima - rekao je trener Efesa nakon utakmice u turskom prvenstvu.

Do duela sa crno-belima ima još tri dana, ali prema rečima turskog novinara Kerema Jilmaza, Larkina očekuje operacija. Takođe, nakon Partizana, sledi im gostovanje Crvenoj zvezdi, pa su u teškoj situaciji pred važnim duelima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike