Ovo im sudije ne mogu oduzeti! Pomoćni trener "pecnuo" Nikolu, a onda je usledio odgovor Jokića za novi šou Nagetsa! (VIDEO)

21.11.2023

08:06

0

Autor: A. S.

Ovakvim zajedništvom se retko koja ekipa može pohvaliti

Ovo im sudije ne mogu oduzeti! Pomoćni trener "pecnuo" Nikolu, a onda je usledio odgovor Jokića za novi šou Nagetsa! (VIDEO)
Jokić - Copyright Printscreen/Twitter/Nuggets

Košarkaši Denvera Nagetsa noćas su preživeli dramu, haos i skandal na meču sa Detroit Pistonsima, ali su na kraju pokazali zajedništvo i sjajnu atmosferu u timu.

Već u prvoj deonici meča, trener Majk Meloun je isključen, a krajem poluvremena i Nikola Jokić. Istaknuti tandem nije prećutao na nepravdu sudija, pa je ostatak duela pratio iz svlačionice, a šampionski sastav je uspeo da upiše novu pobedu u sezoni.

A po okončanju meča, Denver je još jednom pokazao da sjajna atmosfera vlada u njihovom sastavu i da ih ovakvi udari nisu poljuljali.

Veselo je bilo u svlačionici Denvera nakon meča sa Detroitom i naročito zabavno prilikom govora koji je ovog puta držao pomoćni trener Dejvid Adelman.

Već na početku obraćanja, imao je šta da poruči srpskom košarkašu.

 

 

- Isključenje Jokića posebno nam je pomoglo - rekao je kroz osmeh, a Nikola je dobacio:

- Pogotovo u odbrani!

Jokićev komentar izazvao je osmeh, a potom se timu obratio Meloun i pozvao na pozdrav, ali je prekinut dobacivanjem Deandrea Džordana:

- Jokić i Meloun, napolje - držao je Džordan vrata i aludirao na isključenja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike