Partizan bez milosti posle incidenta! Izrečena trajna zabrana dolaska na utakmice!

14.11.2023

10:33

0

Autor: 24sedam

Crno-beli žele da se zaštiti integritet igrača, domaći teren i ugled kluba

Partizan bez milosti posle incidenta! Izrečena trajna zabrana dolaska na utakmice!
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana pre dva dana su poraženi u utakmici AdmiralBet ABA lige od Igokee, a završnicu meča obeležila je i neprijatna situacija.

Povodom toga, oglasili su se i crno-beli.

- U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena. Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan. 

Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba. 

U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin.

Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti - navedeno je u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike