Anđušić puca od samopouzdanja: Pobedićemo Fener - da obradujemo naše Grobare!

08.11.2023

13:38

0

Košarkaš Partizana veruje da će crno-beli u 7. kolu Evrolige slaviti protiv turskog kluba

Anđušić puca od samopouzdanja: Pobedićemo Fener - da obradujemo naše Grobare!
Danilo Anđušić - Copyright ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić veruje da će crno-beli pred svojim navijačima pobediti Fenerbahče, jednu od najboljih ekipa ove sezone u Evroligi.

- Očekuje nas bitna utakmica pred našim navijačima. Dolazi nam tim koji je jedan od najboljih ove sezone u Evroligi. Igraju dobru košarku, i za nas će biti jako zahtevna utakmica. Mislim da smo se dobro spremili i da ćemo pravo lice pokazati na terenu - poručio je Anđušić.

Partizan sa Fenerom u poslednja četiri meča ima skor 2-2, zanimljivo da crno-beli pobedili u Istanbulu, a dok su u Beogradu izgubili.

- Mislim da je vreme da ih pobedimo kod kuće i promenimo malu tu statistiku u našu korist. Stalno govorimo domaći teren, koliko je bitan da pobeđujemo u našoj dvorani. Nama mnogo znači pobede perd svojim navijačima, a takođe je važan međusoban skor na kraju regularnog dela Evrolige.

Danilo Anđušić se osvrnuo i na dolazak Bruna Kabkola u redove crno-belih, napominjući da se radi o izuzetno kvalitetnom igraču.

- Odradio je samo jedan trening, ali vidi se da se radi o kvalitenom igraču. Verujem da će brzo da se uklopi u tim, a mi smo tu da budemo da mu pomognemo - zaključio je Anđušić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike