Dočekali smo i to! U moru dodavanja i prvo zakucavanje Nikole Jokića! (VIDEO)

07.11.2023

07:36

0

Autor: A. S.

Asistencija usrećuje dvoje, ali nekad može i ovako

Dočekali smo i to! U moru dodavanja i prvo zakucavanje Nikole Jokića! (VIDEO)
Prvo Jokićevo zakucavanje u sezoni - Copyright printscreen/twitter/danfavale

Još na startu sezone bilo je jasno da će Nikola Jokić dominirati i učiniti sve kako bi Denver odbranio šampionski prsten osvojen u junu mesecu.

Silovito je krenuo još u predsezonskim mečevima i ne popušta, pa je tako noćas stigao do svog 108. tripl-dabla, čime se izdvojio na četvrtom mestu večne liste ispred legendarnog Lebrona Džejmsa i Džejsona Kida.

Kao i mnogo puta do sada, na njegovom repertoaru poteza bilo je svega, od nestvarnih dodavanja, do nemogućih skokova i koševa kada se jurio rezultat, a interesantno tek noćas, u meču sa Nju Orleansom, u osmom meču ove sezone, videli smo njegovo prvo zakucavanje.

 

 

Bilo je to u trećoj deonici, kada je krenuo u kontru i to pri rezultatu -5 za njegovu ekipu, a onda je dodao do Kaldvel-Poupa, on mu vratio i eto ga.

Poznato je da Nikola više voli da doda i usreći i saigrača, ali se ovog puta nije libio, krenuo je na zakucavanje i sa dve ruke loptu poslao u koš.

Nikola je, na kraju, meč završio sa 35 poena, 14 skokova i 12 asistencija, a Denver je savladao Pelikanse rezultatom 134:116.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike