Nikola je najbolji košarkaš na svetu! Znali smo šta Luka misli o Jokiću, ali je još jednom potvrdio - Neverovatan čovek!

06.11.2023

13:03

0

Autor: A. S.

Prijateljstvo Srbina i Slovenca stupa na snagu čim sudija svira kraj

Nikola je najbolji košarkaš na svetu! Znali smo šta Luka misli o Jokiću, ali je još jednom potvrdio - Neverovatan čovek!
Luka i Nikola - Copyright Profimedia

Nikola Jokić gotovo sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svaka partija na parketu i ponašanje pored terena, izaziva reakciju javnosti, a pohvale i komentari stižu i od rivala.

Iako noćas nije igrao, i dalje se govori o njegovoj partiji protiv Čikago Bulsa, ali i o duelu sa Dalasom, kada je ubacio 33 poena, uz 14 skokova i devet asistencija i to u okršaju sa velikim prijateljem Lukom Dončićem.

A Slovenac prvi ne štedi reči hvale na račun srpskog centra.

- Mislim da su svi znali za njega pre MVP nagrada i NBA finala. Nema ga baš mnogo u medijima, ali svi igrači, svi treneri znaju koliko je poseban. Trenutno je verovatno najbolji košarkaš na svetu - rekao je Dončić i dodao:

- Super je, sa njim je uvek zabavno. Sjajan je košarkaš, sjajan momak. To je ono što najviše volim kod njega. Uvek se šalimo. Jednostavan i neverovatan čovek.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike